Luna N. Gewitz

Fodbold

- Jeg startede med at tage en uddannelse fordi, der har altid været flere sider til mig, end bare den sportslige. Jeg har andre interesser, som jeg også gerne vil udvikle og udleve, hvilket også er en stor del af mig.

- At tage en uddannelse ved siden af sporten giver mig rigtigt meget. Det giver mig et mentalt afbræk fra kun at have fokus på sporten.

- Man skal være virkeligt god til at planlægge sin hverdag for at få tid til det hele. Man skal sørge for at spise ordentligt og sove ordentligt for at have energi nok til det hele – for at være på en hel dag. Til hverdag møder jeg i skole 8:15 og så har jeg fri 16:15, men da min træning starter 16:20 går jeg lidt før. Efter træning er der normalt nogle taktiske klip og måske lidt spisning. Jeg er hjemme ved 21:30-tiden, hvor jeg laver lidt lektier før jeg går i seng.

- Jeg er heldigvis ikke stødt på nogen store udfordringer endnu. Det var tæt på at jeg skulle have rykket en eksamen på grund af en Champions League kamp i Italien, men kampen bliv rykket til en dag tidligere, heldigvis – så kunne jeg nå hjem til eksamen.