Mark Müller Larsen

Ishockey

- Grunden til jeg valgte at uddanne mig ved siden af ishockey, var fordi at jeg vidste at ishockey ikke varer for evigt, og jeg vil meget gerne have en karriere efter sporten. Samtidigt er det også fedt at holde sig i gang med andre ting end ishockey, møde en masse mennesker og lære en masse andet.

- Det er lidt et puslespil at få hverdagen til at gå op, men det er ikke så svært med opbakning fra både klubben (Frederikshavn White Hawks) og Nordjysk Elitesport. Der er meget planlægning i det, men det er som sagt ikke så svært.

- At uddanne mig ved siden af sporten har haft rigtig stor betydning fordi så har jeg noget at falde tilbage på, men samtidigt hjælper det mig også til at holde mig i gang. Det giver et frisk pust i hverdagen lige at komme væk fra ishockey og tænke på noget andet. Bare at holde hjernen lidt i gang og føle at man ligesom bidrager flere steder, end kun til sporten.