Martin Larsen

Håndbold

- Min hverdag ser sådan ud, at jeg har træning hver dag fra 9-12, og så har jeg så vidt det er muligt forelæsninger fra 13-15 og så igen træning fra 15-17. Derefter er det hjem og få ladt depoterne op og få spist rigtigt så jeg er klar til en dag mere.

- Det der fik mig i gang med at tage en uddannelse det var, at jeg for et par år siden fik to alvorlige knæskader så jeg var ude i to år. Det fik mig så til at tænke på at der også var andre ting i livet end bare håndbold.

- Det er rigtig dejligt engang imellem at kunne få tankerne lidt væk fra sporten – specielt i de perioder hvor det ikke er så sjovt og hvor det ikke lige kører på banen, så er det rart at have nogle andre ting at give sig til så det hele ikke bliver for trivielt.

- Det er klart, at der er mange udfordringer i forhold til at forelæsningerne ikke altid passer med træningerne. Så har jeg en god kammerat på studiet som via Nordjysk Elitesport er blevet buddy for mig, som tager noter og hjælper mig med at få indhentet de ting som jeg ikke kan nå. Sidste år havde jeg en også semifinale på samme dag som en skriftlig eksamen - der var ikke så meget at gøre, så den fik jeg selvfølgelig udskudt og har taget den her i det nye år i stedet.