Nynne Sophie Holdt-Caspersen

Bueskydning

- Min hverdag den ser sådan ud, at jeg er på Universitet i 4-5 timer om dagen og så er jeg ude og skyde i hvert fald 4-5 timer på en dag. Derudover så har jeg styrketræning og konditionstræning.

- Jeg tror jeg så det som en selvfølge at tage en uddannelse ved siden af min sport. Man kommer aldrig til at leve af bueskydning og så synes jeg det er rart at have noget til at distrahere mig fra sporten, så jeg ikke kun tænker på bueskydning 24/7.

- Når jeg har været forhindret i at møde op til en forelæsning som har været vigtig, så har jeg haft en studybuddy, som kunne tage noter for mig. På den måde har jeg kunnet følge med uanset hvor jeg har været henne. Derudover har jeg været på træningslejr i Korea under en eksamensperiode, hvor jeg ved hjælp af Nordjysk Elitesport fik lov til at tage min eksamen i Korea.